Allmänt, Diabetes, Framtid, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Samhällsfrågor, Tips och länkar

När blodsockret åker bergochdalbana

Vissa dagar

När blodsockret åker bergochdalbana då mår man lite konstigt. Huvudet både gör ont och snurrar och man vet inte riktigt vart man är. Det blir svårt att orientera sig.

Snurrig

När blodsockret åker bergochdalbana mår man väldigt illa.
Man mår så illa att man börjar fundera över vad man ätit som kan ha varit konstigt. Sen kommer man på att det är inte vad man har ätit utan det är sockret som löper amok.

Illamående

När blodsockret åker bergochdalbana blir man VÄLDIGT trött. Så trött att man hade kunnat sova bort hela dagen. Ögonen går liksom ihop av sig själv. Att hålla sig vaken blir extremt kämpigt och bara att kämpa mot sömnen gör en helt utmattad. 

Trött

När blodsockret åker bergochdalbana blir man förvirrad. Så förvirrad att det känns som om man håller på att bli senil. En väldigt otäck känsla eftersom man glömmer bort väldigt vardagliga saker som i princip gått på rutin i vanliga fall.

Förvirrad/glömsk

Vad händer nu?

De senaste två dagarna har mitt blodsocker åkt bergochdalbana. Idag var en bättre dag än igår men jag är fortfarande helt slut. Jag undrar när jag kommer att få rätsida på detta. Jag har en del frågor dessutom, frågor som vårdcentralen inte verkar intresserade av att svara på. Jag hade velat veta hur länge jag kan ha haft detta. Jag hade velat veta om det är pga diabetesen som jag har värk överallt eller om den är separat. Jag vill veta om jag bara har synfel eller om det är sjukdomen som påverkar. Behöver jag mina glasögon eller är det kört? Jag vill veta varför jag vissa dagar känner mig yr, illamående, extremt trött och desorienterad trots att blodsockret ligger på en normal nivå. Är det diabetesen som spökar ändå eller är det något annat?
Men vi får väl se vart det hela leder.

Until next time…

Här kan ni läsa mina tidigare inlägg i kategori diabetes

4 reaktioner på ”När blodsockret åker bergochdalbana

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.