Allmänt, Familj, Hannah, Jobb, Övrigt, Personligt, Utbildning och studier

Veckan so far

Måndag kommer jag knappt ihåg. Mattelektion på morgonen. Sen följde jag med mannen en sväng när han skulle uträtta ärenden. I övrigt var jag hemma och pluggae matte och fick en massa tvättande gjort så nu är jag ikapp med tvätten. Och sen var det ju så klart föräldramötet på kvällen.

Igår jobbade jag. Jag var elevassistent åt en flicka som skulle prova att vara i en nygammal klass. Hon har gått i klassen tidigare men bytt skola. Nu trivdes hon inte längre och ville se om det fungerade i den gamla klassen. Det kunde blivit katastrof då klassföreståndaren var sjuk vilket innebar att klassen hade vikarie som inte visste om att flickan skulle komma och som inte heller visste om flickans svårigheter. Men vi löste det och dagen gick jättebra. Direkt efter jobbet åkte jag till firman och hämtade volvon som skulle besiktigas. Givetvis gick den igenom felfritt så det orsakade inte direkt några problem. Pluggade lite juridik på eftermiddagen innan det var dags att hämta Hannah.

Idag har det varit mer fart. Passade på att handla när jag hade lämnat Hannah. Sen följde jag med blivande svärmor när hon skulle byta däck på bilen. Efter det har det enbart varit juridik hela dagen. Blev lite paus när mannen kom hem på lunch och sen var det på det igen. Jag hann färdigt med de föreläsningar jag behövde iaf.

Ikväll har jag inventerat för imorgon kommer revisorn så vi kan göra mitt bokslut så deklarationen kommer in i tid. Nu är även inventeringen klar så nu är jag ledig för idag.

Förutom revisorn är så är det jobb imorgon. Verkar bli en full dag då också. Men det gör ingenting. På fredag ska vi ha tacokväll i trevligt sällskap, på lördag ska mannen jobba och jag och Hannah ska på röjardag på dagis och på söndag när mannen jobba då också tänkte jag ta med Hannah på bio en sväng. Lite tid på tu man hand behövs ibland och vi tycker det är viktigt att hon får tid på tu man hand med oss båda. Det märks att hon uppskattar det.

Nu hör jag hur sängen kallar, jag är lagom trött nu och mannen är helt slutkörd…

 

By the way. Det verkar som om någon är väldigt nyfiken på min blogg. Jag har visserligen många besökare här dagligen men det verkar finnas ett par stycken som verkligen gå igenom varje inlägg noga. Det hade varit roligt att veta vem det kunde vara, är ju kul att man är så intessant. Men å andra sidan så kan jag ju inte påstå att jag har ett tråkigt eller ointressant liv. Vi har alltid något på gång och bäst av allt, vårt största äventyr har vi fortfarande att se fram emot och nu börjar det närmar sig på allvar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.