Allmänt, Framtid, Jobb, Okategoriserade, Övrigt, Personligt

Uppstartsdagar och tekniskt haveri

Så var skolans uppstartsdagar igång. Vi startade idag med en informationsdag. Det var MYCKET information men säkert nödvändigt. Imorgon är det Kick-off och sen har vi några dagar att förfoga över där vi kan planera och flytta och möblera och ha oss. Eftersom det sker lite förändringar så är det mycket som behöver ordnas inför skolstarten men jag är säker på att det kommer att bli hur bra som helst när vi blivit varma i kläderna.

Personligen lider jag av totalt tekniskt haveri. Det började med att mobilen inte ringde imorse vilket resulterade i att jag vaknade kl 7.35. 8.15 skulle jag vara på jobbet. Det har nog aldrig gått så fort att göra sig klar inför jobbet! (Imorgon får mannen ställa sin klocka).
Dessutom har mobilen gett upp (tur det är en ny på väg med posten). Den var fulladdad när jag vaknade. Vid halv tio tittar jag på den och upptäcker att jag har 2% kvar! Dessutom var den så varm att det är ett under att den inte bränt hål i fickan. Läskigt värre.

Sen har jag problem med jobbdatorn. Jag kommer inte in på den. Har haft kontakt med it-supporten som inte kunde hjälpa mig. Får prata mer med dom på torsdag. Jag måste ju få igång datorn! Här hemma bråkar skrivaren med mig. Den vill inte skriva ut mina papper. Skriver ut halvvägs och ger sen upp. Dessutom kastar Viaplay ut mig med jämna mellanrum så jag måste starta om appen. Värdelöst! Vi får väl se vem/vad som ger upp först; jag, datorn eller mobilen.

Vi får väl se om veckan fortsätter likadant eller om det faktiskt blir bättre…

Until next time…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.