Allmänt, Familj, Framtid, Jobb, Kärlek, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Resor & äventyr, Shopping, Utbildning och studier

Spännande tider

Det händer mycket nu. Vi hade ett möte på banken och efter att ha fått ett generöst lånelöfte så har vi nu börjat titta på hus på allvar. Det är så klart Åhus som gäller och redan nu i veckan ska vi på husvisning. Ett hus vi hoppas mycket på då det har allt vi önskar i ett hus. Så nu håller vi tummarna för att detta går vägen.

I övrigt rullar dagarna på. Vi har mycket att göra och jag har dessutom gjort den första vändan av 5 upp till Stockholm för att lära mig mer inom specialpedagogik. Intressant ämne och jag lär mig massor.

Men även om vi har mycket att göra så har vi lite tid för nöjen. Nästa helg bär det av till Göteborg för lite avslappning och nöjen. Mer än så kan jag inte skriva förrän vi varit där då min man inte har en aning om vad som händer där mer än att vi ska till Göteborg. Jag får berätta i efterhand istället.

Vi kommer iaf hem på söndagen och då är det bara hem och packa om som gäller för mig för på måndagen går flyget till Stockholm. Fart och fläkt som vanligt och man hinner ju sällan bli uttråkad…

Dessutom passade jag på att handla lite på rea på nätet! Följande fick ett nytt hem hos mig:


Datorfodral från Marc Jacobs


Tröja från Guess

och…

två toppar + ett skärp från Ralph Lauren

Så, som sammanfattning kan jag säga att januari har varit en bra månad och året kunde inte ha börjat bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.