Allmänt, Åsikter & diskussioner, Hannah, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Samhällsfrågor, Tips och länkar

Natten går tunga fjät…

Detta är min dotter, Hannah. Hon är mörk (iaf i många trångsyntas ögon). Kommer hon få utstå samma hat som den stackars pojken i Åhléns reklam? Eller är det ok eftersom hon har svenska föräldrar? I så fall kan jag upplysa er om att svensk är en sanning med modifikation. Om man inte har noterat det så är jag också mörk. Dessutom har jag förvisso svenskt medborgarskap MEN jag har även indiskt medborgarskap. Så, hur ställer sig SD till detta?

Jag kan säkert rota fram en bild där även jag är lucia men de bilderna har jag inte tillgängliga nu så därför fick det bli en på min dotter. Vi stöttar pojken i Åhlénsreklamen och även hans familj. Att det finns så mycket hat i Sverige är skrämmande. Hur man dessutom kan ge sig på ett barn är fruktansvärt! Hur tänker man?

Det verkar som om folk aldrig blir nöjda. Man får bestämma sig hur man vill ha det. Alla hojtar om att de invandrare som kommer hit ska anpassa sig och gör de inte det så blir det rena rama hetsjakten. Samtidigt så bedrivs det en massiv kampanj för att sudda ut könsrollerna och göra samhället mer jämlikt. Vi har infört ett nytt pronomen (hen) och det tjatas om att det inte finns några specifika pojk- och flicksaker. I det moderna Sverige ska alltså en pojke kunna vara lucia. I det moderna Sverige ska invandrare anpassa sig. Åhléns reklam hade båda dessa delar med, de hade en mörkhyad (f.ö. bedårande söt) pojke som lucia, men möttes ändå av en hatstorm. Hur är det möjligt? Hur vill ni ha det Sverige? Hur ska man göra för att göra rätt? Eller är det bara så att hur man än vänder sig så har man ändan bak? Det kanske kvittar hur man gör så blir det fel?

I övrigt så vet jag ingenting om denna stackars pojke. Jag vet inte ens om han är invandrare eller om han faktiskt är lika svensk som min dotter? Detta är hur som helst irrelevant. Det är ett BARN!

Vad jag däremot vet är att Sverige har gått bakåt i utvecklingen snarare än framåt. När jag var barn fanns det inte så många ”utlänningar” i Sverige. Man såg långt ifrån den mångfald som man ser idag. Ändå var det ingen som reagerade på om någon mörk satte på sig luciastassen då, även om det borde vara långt mer ovanligt då än nu. Ändå väcker det så massiva reaktioner idag när vi borde kommit så mycket längre!

SKÄRPNING SVERIGE!

#jagärlucia #jagärhär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.