Allmänt, Framtid, Jobb, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Resor & äventyr

Förlåt…

Det blir verkligen inte mycket uppdaterat här. Jag ska försöka bättra mig. Men oavsett om det uppdateras i bloggen eller inte så händer det saker. Senaste är att vi har köpt ett solarie i Åhus. Ni hittar det på Köpmannagatan 21 och är hjärtligt välkomna in för att sola en stund. Vi hoppas på att kunna välkomna både nya och gamla kunder där.

I övrigt är det vanligt dagjobb som gäller. Det har varit mycket nya uppdrag denna skolstarten och nya jobbkonstellationer. Men nu börjar vi äntligen bli varma i kläderna och allt rullar på precis som det ska. Eleverna börjar också känna sig bekväma med skolan och varandra vilket gör vårt jobb snäppet lättare. Samtidigt möter vi nya utmaningar varje dag och samtidigt lär vi oss massor.

Fritid finns det dock inte mycket av just nu. Tiden bara försvinner, efter jobbet är det dags att hämta på fritids och sedan är det matlagning och läggning. Lagom till läggningen av Hannah är klar är jag själv så trött att jag i princip somnar i soffan.

Jag antar att det blir bättre. Snart är det jullov och även om jag jobbar då så är det ganska många lediga dagar. Och efter lovet är det tänkt att vi ska göra vår vinterresa så det är ju något att se fram emot.

Men jag ska åtminstone försöka uppdatera bloggen oftare. Men jag påminner ändå om att det alltid går att följa mig på instagram där det uppdateras betydligt oftare (@amy.ljunggren.kress)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.