Allmänt, Framtid, Övrigt, Personligt

Dyra inköp

Ok. Så det blev en del 2 inköpt idag. Dock inte den jag hade kikat på innan för den gick inte alls ihop med del 1. Men så när vi stod där och funderade på vad som kunde tänkas fungera så dök den upp och den passade perfekt! Det var dessutom sista exemplaret eftersom den var helt slut på deras centrallager också. Så trots att denna kostade mer än det dubbla så slog vi till. Det är ju trots allt något som kommer att betala sig själv efter hand och eftersom vi båda gillade den så var det definitivt värt det. Jag vet att jag inte kommer att ångra mig varken om en vecka eller om 10 år eller om 30 år. Det blir perfekt!

Efter detta hämtade jag Hannah på dagis och körde in henne till Hässleholm. Hon ska spendera kvällen och morgondagen med farmor som är nere och hälsar på. De får säkert jätteroligt, det brukar de ha.

När jag kom tillbaka från Hässleholm körde vi till Hallaryd och lämnade av en bil som skulle fixas. Sedan blev det mat på kinan i gallerian. Nu har vi landat i soffan och tar det lugnt tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.