Allmänt, Familj, Jobb, Övrigt, Personligt

Det var ett tag sen…

Det var ganska längesen jag skrev något här. Jag har helt enkelt inte haft tid. Att söka till bemanningen var det bästa jag gjort på länge. Det finns jobb så det räcker och blir över för den som vill jobba mycket. Man får dessutom chansen att vara på olika ställen och skulle det inte funka på något ställe så behöver man inte vara där mer. Detta är inget som hänt mig som tur är. Allt har funkat fint överallt och det känns som om jag verkligen hittat ett jobb som passar.

På hemmafronten är allt lika toppen. Livet flyter på och en stor vikt har lyfts från bådas axlar nu när vi har två inkomster. Allt känns mycket lättare. Att vi sen har lyckats återta lägenheten och blivit av med alla kartonger är också toppen. Vi har mycket mer plats att röra oss på och nu känns det som ett hem igen.

Vi jobbar och står i båda två, både på våra respektive arbeten och med våra företag. Men oavsett hur mycket vi jobbar så lyckas vi hitta tid för varandra. Vi har helt enkelt perfekt balans.

Tänker inte lägga mer tid på att skriva nu, tänker ägna tiden åt att spendera resten av lördagkvällen med världens bästa sambo. Är så grymt tacksam för min familj!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.