Allmänt, Familj, Framtid, Jobb, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Resor & äventyr

Det börjar närma sig

Resan närmar sig med stormsteg. Om exakt en vecka springer jag runt här hemma för att kolla så ingenting glöms inför resan. Om drygt 2 timmar sitter vi i bilen på väg till flygplatsen! Jag har t.o.m. lagt till en countdown här på sidan.

Men innan dess väntar en vecka full av jobb. Måndag och tisdag är studiedagar så för eleverna är det fortsatt ledigt. För oss fritidspedagoger står det däremot massvis med planering och utbildning på schemat. Det blir två långa dagar för mig eftersom jag öppnar på fritids. Det innebär 10 timmars arbetsdag både måndag och tisdag.
Sen på onsdag kommer äntligen eleverna tillbaka. Då är det full rulle. Men det är bara bra. Då går tiden fort tills det är dags att packa väskorna. Förhoppningsvis kan jag byta så jag har öppning på fredag dessutom. Det hade underlättat lite så jag har fler timmar på mig att städa och förbereda så jag slipper göra allt på lördag. Men det återstår att se.

Imorgon (idag egentligen) ska jag iaf fortsätta ta mig an Mount Tvätterest som har växt upp nere i källaren. Jag kom en bra bit i torsdags tack vare semesterdagen jag kunde ta men än är inte berget besegrat. Så glamourösa söndagar har jag 😉

Until next time…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.