Allmänt, Bil, Familj, Framtid, Hannah, Jobb, Kärlek, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Resor & äventyr, Shopping, Tips och länkar, Utbildning och studier, Vårt bröllop 13/8-2016

Det blir ett långt inlägg!

Jag har ju inte uppdaterat ordentligt här på länge. Det har helt enkelt inte funnits tid. Men vilken dag passar det bättre att uppdatera ifatt en blogg på om inte den första dagen på det nya året.

Jag tror jag kan börja med min sista arbetsdag denna terminen. Då fick jag nämligen bekräftat att jag skulle få fortsätta med samma tjänst även under vårterminen och dessutom fick jag veta att det finns önskemål om att jag föjler med eleven även när denna börjar på högstadiet. Så jobb framöver finns det gott om iaf. Det kändes bra att åka på semester med det beskedet i packningen. Så, den 15 december, kl 3 på natten gav vi oss av mot varmare breddgrader. Första stoppet blev Vinslöv där vi hämtade upp mina föräldrar. Sen gav vi oss av mot Kastrup. Efter en försening på ca 45 min. lyfte äntligen planet. Förseningen var inga problem, troligtvis hade vi medvind för vi flög igen nästan all den tappade tiden. Målet detta året var La Palma. Hotellet låg på sydvästra kust och heter La Palma Princess. Det är det finaste hotellet vi har varit på hittills. Veckan innehöll trevliga promenader, sol, bad och goda drinkar. På kvällarna var det underhållning både för barn och vuxna och ena kvällen lyckades jag vinna en flaska champagne i en filmquiz. Det lättaste sättet att visa hur vi hade det är att helt enkelt lägga in bilderna från resan så här kommer de:

Vi kom hem den 22e igen så julen spenderade vi hemma. Vi var hos mina föräldrar på julafton och på juldagen hälsade vi på en runda hos mannens föräldrar. Flest julklappar fick ju såklart Hannah.

Efter julafton var det dags för mannens födelsedag. Hela 43 år är han men det är det ju ingen som kan gissa när de ser honom. Det blev iaf tårta på firman mitt på dagen och på kvällen hade vi syskonen över på en ”make-your-own-hamburger-night”. Jättetrevligt och gott blev det!

Så var det sen dags för nyår. Den firade vi hemma hos mannens ena syster. Det bjöds på god mat och dryck och dessutom spelade vi bingo. Det visade sig vara hyfsat lönsamt då vi iaf vann 200:-
En mycket trevlig kväll tyckte vi alla tre!

Om vi sen då ska se hur 2016 har varit så har det varit ett händelserikt år. Först och främst har bilfirman kommit igång ordentligt och går jättebra. Dessutom har den ju övergått till att bli ett familjeföretag helt och hållet. Hannah har börjat skolan och vi alla tre har fått helt nya vardagsrutiner. Men den största händelsen för oss var ju givetvis vårt bröllop. Vår stora dag där vi påbörjade resten av vårt gemensamma liv. En dag vi aldrig kommer att glömma!

Så nu blickar vi framåt och ser till att 2017 (om möjligt) blir ÄNNU bättre!
Gott nytt år önskar familjen Kress!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.