Om oss

Jag som äger denna bloggen heter Amy Kress (som ni kanske har förstått). Jag är 34 år gammal och bor i en villa i Åhus tillsammans med min man Bruno och vår 8-åriga dotter Hannah.

Jag jobbar som elevassistent på en särskola i Kristianstad, ett jobb och arbetsplats som jag trivs väldigt bra med. Jag har turen att få träffa trevliga barn och ungdomar varje dag och har väldigt kul ihop med kollegorna.

I familjen finns också tre företag; Kristianstad Auto & Motor AB, Badmanners Motorsport AB och Åhus sol & hälsa AB.

Kristianstad Auto köper, säljer och byter bilar. I första hand lite exklusivare bilar så som Corvette, Dodge, Bmw, Porsche, Mustang, Camaro, Jaguar m.fl. men har även ett litet utbud av vardagsbilar som passar de flesta.

Badmanners Motorsport är ett bildelsföretag som säljer delar till främst amerikanska muskelbilar men i enstaka fall även till andra märken. Det är min man som driver dessa företagen och jobbar heltid med dessa. Det han inte vet om bilar är inte värt att veta 😉

Åhus sol & hälsa är senaste tillskottet bland företagen. Det är ett solarium som ni hittar mitt i Åhus centrum, på Köpmannagatan närmare bestämt. Det är ett väldigt välskött solarium som vi tittar till både morgon och kväll för att bibehålla den höga standarden. Detta hjälps vi åt med att sköta.

Dottern går i 2:a klass på Sånnaskolan här i Åhus. På fritiden leker hon med kompisar eller bara tar det lugnt här hemma. Då och då hjälper hon även till på firmorna.

Någon regelbunden fritid hinner vi inte med då jobb och företag tar upp i princip all vår tid men när vi är lediga blir det en hel del turer upp till Stockholm. Under vår- och sommarsäsongen blir det också en hel del bankörning då det är ett gemensamt intresse vi har. Vi försöker resa utomlands minst 2 gånger/år. Vi åker alltid på en solsemester under vintern, det är ett välkommet avbrott i vardagen där vi verkligen har möjlighet att slappna av och bara vara.

Trots att det är mycket jobb och lite fritid så trivs vi ändå med tillvaron. Vi håller ju på med det vi tycker om och vi hjälps åt så vi träffar varandra ändå.

Det var lite information och mig och min tillvaro. Hoppas ni hittar trevlig läsning i bloggen och passar på att följa mig på instagram (@amy.ljunggren.kress)!

Hälsningar
Amy