Allmänt, Ego, Familj, Framtid, Fritid & nöje, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Resor & äventyr

A little thing called karma

Denna resan har flutit på helt smärtfritt från början till slut. Eller åtminstone så här långt.

Som jag skrivit tidigare så gick allting helsmidigt på flygplatsen, allt från parkering till boarding gick i ett utan avbrott men ändå utan stress.

Flygresan gick också bra, förutom lite turbulens så kom vi fram som vi skulle, t.o.m 10 minuter tidigare.

Att hämta ut hyrbilen var en dans på rosor, trots att det stod att hyrbolaget skulle plocka ut en deposition så gjorde de inte det.

Det var ingen kö till incheckningen, vi hann äta lunch innan den stängde (det brukar vi inte hinna) och lagom till vi hade ätit färdigt så var rummet färdigt.

Vädret har varit precis lagom; tidigare i veckan har det varit lite molnigt så det har varit perfekt väder för att göra våra utflykter. Idag när vi inte har haft några planer dagtid så har det varit strålande sol.

Men nu undrar jag självklart över en liten detalj som vi brukar kalla karma. Allt har liksom gått lite FÖR bra. Det brukar det ALDRIG göra för oss. Så när kommer bakslaget? Jag bara väntar på det och i mitt huvud ser det ut som Jack Nicholson i Shining. Men istället för den klassiska ”here’s Johnny! ” så är det ”here’s Karma! ”

Here’s Karma!

Men vem vet, kanske är detta resan då allt fungerar precis som det ska för en gångs skull. Kanske har vi jobbat så hårt förra året att karma kände att vi var värda en smärtfri semester med allt som hör till.

Eller så så blir vi strandsatta en vecka på flygplatsen för att våra resehandlingar plötsligt har försvunnit i tomma intet.

Karma’s a bitch!

Until next time…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.