Allmänt, Familj, Framtid, Fritid & nöje, Hannah, Jobb, Kärlek, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Utbildning och studier

Veckan som gått

Det har hänt en del under veckan som gått. Jag har därför inte riktigt haft tid att uppdatera här men nu gör jag en liten ansträngning.

Måndag och tisdag var utvärderingsdagar vilket innebar jobb från 6.30 till 16.30 båda dagarna. Första dagen bestod av analysarbete vilket innebar mycket stillasittande. Det blev också en lunch på kinarestaurangen i gallerian ihop med ett gäng kollegor.

Tisdag skulle det planeras inför hösten vilket gjorde att jag valde att gå in i barngrupp istället. Jag kände inte någon mening med att planera höstverksamheten på ett ställe där jag inte skulle vara kvar. Lunchen spenderade jag dock med hela lärarkollegiet eftersom skolan bjöd oss alla på lunch på La Cucina. Mycket trevlig, enormt uppskattat och väldigt god mat!

Onsdagen var så min sista dag på Centralskolan. En dag med mycket blandade känslor. Det var rejält jobbigt att behöva säga hej då till både kollegor och barn och jag blir fortfarande lite ledsen när jag tänker på det. Som tur är ligger min nya arbetsplats på gångavstånd så jag kan hälsa på närhelst mitt arbetsschema tillåter det.
Direkt efter arbetsdagen åkte jag till mitt nya jobb för att få nycklar och den information jag behövde.

Torsdag var det då dags för första dagen på nya jobbet. Eftersom det är sommarlov är där inte så många elever just nu men jag fick möjlighet att träffa några av dom. Kollegorna var väldigt trevliga och välkomnande och arbetet blir en utmaning att se fram emot. Torsdag och imorgon har jag bredvidgång men på tisdag är det ”skarpt läge” då jag ska ha en av eleverna ensam. Jag tror dock inte det blir några problem då man aldrig är helt ensam utan har de andra kollegorna runtomkring.

Fredag var midsommar och då hade vi Micke, Cizzi, Martina och Ebba här. Alla hade med sig det de ville äta och det blev en lyckad kväll. Vädret var också bra men det blåste så mycket att vi ändå valde att sitta inomhus.

Lördag var Hannahs födelsedag och det lät hon oss inte glömma. Tidigt på morgonen drog hon in sina paket i vårt sovrum och hoppade sen på oss tills vi vaknade. Av oss fick hon ett tält, sovsäck, en luftmadrass och ett badmintonspel. Tältet satte sedan hon och Bruno upp på gräsmattan och på eftermiddagen spelade de lite badminton. Som vanligt hade hon fint väder både på födelsedagen och på sitt vuxenkalas som vi hade idag.

Alla utom en kunde komma idag och Hannah var väldigt nöjd med både gäster och presenter. Det serverades kakor + två tårtor som Bruno bakat. En väldigt trevlig dag och jag är så glad att alla tre släkter kan samsas för att fira någon som är viktig för oss alla. Hannah är lyckligt lottad över att ha så många som bryr sig om henne.

Imorgon väntar andra dagen på nya jobbet. Fyra veckor har jag kvar att arbeta innan semestern. Jag hoppas de går fort, jag kan behöva lite ledighet nu.

Until next time…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.