Allmänt, Familj, Framtid, Jobb, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Resor & äventyr, Utbildning och studier

Tillsvidare

Så blev det då bekräftat (fast jag hade ju redan fått besked muntligt) att jag skriver kontrakt med Ängsskolan. Även om jag fått muntligt så känns det bra att det är bokat och klart. Så direkt när jag slutat jobbet på Centralskolan nästa onsdag så ska jag bort till Ängsskolan och skriva på kontraktet för min tillsvidareanställning och sen är första arbetsdagen redan på torsdagen.

Jag är väldigt ledsen över att sluta på Centralskolan, jag har hittills aldrig trivts så bra med både barn och kollegor som jag har gjort där. Men jag visste att det bara var visstid och just nu finns inte behov av elevassistent vilket jag ju känner att jag är allra bäst lämpad som.

Samtidigt som det är ledsamt att lämna Central så tror jag att Ängsskolan har precis rätt utmaningar för mig och det är dags att ta nästa steg om jag ska komma någonstans.

Vem vet, kanske söker jag mig tillbaka till Central igen, eller stannar jag på Ängsskolan, eller kanske jag bestämmer mig för att ta ytterligare steg framåt senare. Oavsett så är jag glad för min tillsvidareanställning och känner att framtiden är tryggad och det på ett jobb jag valt för att jag vill och inte för att jag måste.

Until next time

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.