Allmänt, Åsikter & diskussioner, Familj, Foto, Framtid, Fritid & nöje, Jobb, Kärlek, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Samhällsfrågor, Tips och länkar

Missing People – Albertina, Hässleholm/Osby

Många personer som fortfarande är försvunna och alltför många försvinner dagligen. Ytterligare en efterlysning hos Missing People som berör mig är Albertina, 16 år från Osby. 

osby-hässleholm
Albertina, 16 år

Missing Peoples hemsida kan man läsa att Albertina aldrig kom hem efter skolan i tisdags. Hemma finns en orolig förälder som inte har någon aning om vad som hänt hans dotter. Vart kan hon ha tagit vägen? 

I efterlysningen kan man läsa att Albertina är bosatt i Osby men studerar på Jacobskolan i Hässleholm. 

Jag hoppas att många personer engagerar sig i sökandet efter Albertina och om det anordnas någon sökning av Missing People eller annan organisation så hoppas jag att det blir stor uppslutning. 

Angående fallet med försvunna Nathalie, som jag skrev om i måndags, så är polisens nya inriktning att hon håller sig undan självmant. 

Nathalie försvann i lördags och oavsett anledningen till hennes försvinnande så finns det en familj som saknar henne och som vill veta vad som har hänt. Jag hoppas att de snart får klarhet och svar på sina frågor.

Until next time…

dela gärna inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.