Om oss

Jag som äger denna bloggen heter Amy Kress (som ni kanske har förstått). Jag är 33 år gammal och bor i en villa i Åhus tillsammans med min man Bruno och vår 7-åriga dotter Hannah.

Jag jobbar som fritidspedagog på en låg- och mellanstadieskola i Kristianstad, ett jobb och arbetsplats som jag trivs väldigt bra med. Jag har turen att få träffa trevliga barn och ungdomar varje dag och har väldigt kul ihop med kollegorna.

I familjen finns också två företag; Kristianstad Auto & Motor AB och Badmanners Motorsport AB.

Kristianstad Auto säljer bilar och då främst lite exclusivare bilar så som corvette, dodge, bmw, porsche, mustang, camaro, jaguar m.fl.

Badmanners Motorsport är ett bildelsföretag som säljer delar till främst amerikanska muskelbilar men i enstaka fall även till andra märken. Det är min man som driver dessa företagen och jobbar heltid med dessa. Det han inte vet om bilar är inte värt att veta 😉

Dottern ska nu till hösten börja i 1a klass på Sånnaskolan här i Åhus. På fritiden dansar hon eller leker med kompisar. Då och då hjälper hon även till på firmorna.

Någon regelbunden fritid hinner vi inte med då jobb och företag tar upp i princip all vår tid men när vi är lediga blir det en hel del turer upp till Stockholm. Under vår- och sommarsäsongen blir det också en hel del bankörning då det är ett gemensamt intresse vi har. Vi försöker resa utomlands minst 2 gånger/år. Vi åker alltid på en solsemester under jullovet, det är ett välkommet avbrott i vardagen där vi verkligen har möjlighet att slappna av och bara vara.

Trots att det är mycket jobb och lite fritid så trivs vi ändå med tillvaron. Vi håller ju på med det vi tycker om och vi hjälps åt så vi träffar varandra iaf.

Det var lite information och mig och min tillvaro. Hoppas ni hittar trevlig läsning i bloggen och passar på att följa mig på instagram!

Hälsningar
Amy