Allmänt, Åsikter & diskussioner, Familj, Framtid, Fritid & nöje, Medmänsklighet, Okategoriserade, Övrigt, Personligt, Samhällsfrågor, Tips och länkar

Till förmån för Filippa – Rädda Filippa

Till förmån för Filippa

Till förmån för Filippa är en facebookgrupp där man kan auktionera ut saker och låta intäkterna gå till Filippas insamling. Till förmån för Filippa har också fått bli den primära gruppen för insamlingen då en eller flera valde att anmäla den gamla gruppen till facebook.

Hur det kan finnas så småsinta människor i detta land är skrämmande! Att anmäla en grupp vars syfte är att försöka rädda livet på en liten flicka är fruktansvärt!
Alla medlemmar i gruppen var där av egen fri vilja. Alla pengar som kom in skänktes av frivilliga parter – både företag och privatpersoner. Men den svenska avundsjukan är så stor att den lyckas stänga igen en grupp med över 30 000 medlemmar!

Till förmån för Filippa startades innan huvudgruppen stängdes men har nu fått ta över som primär grupp, åtminstone till den andra kan öppna upp igen. Jag hoppas att många av er ansluter sig där så insamlingen kan fortsätta.

fantastiska människor, till förmån för filippa

Tidigare inlägg

Ellas hjältar – Rädda Filippa
Fantastiska människor – Rädda Filippa

Senaste tiden

Det har varit lite tomt på inlägg här. Det hopade sig en del saker i form av arbete, skola och doktorsbesök. Men nu är jag på gång igen! Nästa vecka består av tre arbetsdagar. Torsdag och fredag är jag istället på högskolan och sen är det dag att äntligen få resa iväg till Teneriffa! Känns som om det kommer att bli en riktigt bra vecka och jag ser verkligen fram emot den!

Until next time…

dela gärna inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.